Home / Stiri / Muzica / Yamira feat Mattyas – Waterfalls
Yamira feat Mattyas – Waterfalls

Yamira feat Mattyas – Waterfalls

Metropolitan Records prezinta primul single Yamira – “Waterfalls”, in colaborare cu Mattyas.
Yamira – Ispas Andreea Florentina este in lumea showbiz-ului inca de la varsta de 7 ani. A studiat canto, dansul modern si cel clasic iar in prezent detine o agentie de modeling. In 2014 l-a intalnit pe Mattyas in studiourile Metropolitan Records, unde au pregatit lansarea primului ei single.
Videoclipul piesei “Waterfalls” este filmat in unele dintre cele mai frumoase locuri din Romania, cascada Bigar, cetatea Slimnic de langa Sibiu si tunelul iubirii din zona Caransebes.

Muzica este compusa de baietii de la Deepside Deejays iar versurile sunt scrise de Andrei Leonte.
“Este primul meu videoclip si sunt foarte bucuroasa de cum a iesit. Am filmat in multe locuri superbe, incarcate de mister, care s-au completat perfect cu atmosfera piesei.” – ne-a spus Yamira.
Despre colaborarea cu Yamira, Mattyas (care a lansat anul trecut un single cu Nane) ne-a declarat: “Am vazut in Yamira aceeasi determinare si entuziasm pe care il aveam si eu la inceput de cariera si pe care il am de fiecare data cand pregatesc o piesa noua. Piesa “Waterfalls” are o energie pozitiva pe care am regasit-o si in locurile in care am filmat. Va recomand sa descoperiti si voi aceste locuri unice din Romania inca neexplorata, unde abia astept sa revin.”

LIKE it?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte