WONDER WOMAN – primul trailer

Cu ocazia ComicCon San Diego, s-au lansat o multime de trailere si info ale celor mai tari filme cu supereroi ce vor avea premiera in viitorul apropiat.
Filmul ce o are ca protagonista pe supereroina DC este regizat de Patty Jenkins (Monster), prima femeie-regizor care se ocupa de un blockbuster Warner Bros si DC Comics. In costumul lui Wonder Woman intra actrita Gal Gadot (Fast and Furious) iar alaturi de ea mai apare si Chris Pine, in rolul lui Trevor, un ofiter al serviciilor secrete, care are o relatie cu supereroina. Totul a inceput cand acesta s-a prabusit peste locuinta razboinicei din Paradise Island iar printesa l-a salvat, apoi l-a urmat inapoi in America, sub un alter-ego.

Actiunea filmului are loc inainte de evenimentele din Batman v Superman: Dawn of Justice iar Diana/Wonder Woman si Steve Trevor in zilele noastre incercand s-o opreasca pe Circe, care manipuleaza oameni de stat de nivel inalt inca din Primul Razboi Mondial cu ajutorul lui Ares.

Pe Wonder Woman (Gal Gadot) ai vazut-o deja anul asta in Batman vs Superman si o vei vedea in curand si in Justice League.

Iata si primul trailer:

%d blogeri au apreciat: