Virgil Iantu – Ce bine ca esti

Primul extras pe single de pe albumul “Ieri si azi”, piesa “Ce bine ca esti”, beneficiaza acum si de un videoclip ce a fost filmat timp de 2 zile la Bucuresti, in regia lui Anthony Icuagu.Pe langa lansarea videoclipului “Ce bine ca esti”, Virgil Iantu anunta si lansarea primului sau album solo, “Ieri si azi”, o colectie inedita de piese romanesti cunoscute, reorchestrate si interpretate intr-o maniera swing. Piesele vor putea fi ascultate live intr-o serie de concerte pe care Virgil le va sustine in primavara acestui an in mai multe orase din tara, turneul marcand totodata si lansarea primului sau album.
„Acest album este o mica istorie a muzicii romanesti, e o colectie frumoasa care sper sa placa. Am inceput cu trecutul si am ajuns in prezent. Reorchestratiile si interpretarea au, din punctul meu de vedere, haz, iar dorinta mea este sa ne bucuram de piese romanesti aparute in perioade diferite, pe care le iubim, dar care poate ca ne lipsesc in ultima vreme”.
Asa isi descrie Virgil Iantu proiectul de suflet ce va fi disponibil in varianta digitala, la pre-comanda pe iTunes, incepand de la jumatatea acestei luni.

Primul concert va avea loc pe 1 martie, la Filarmonica Banatului din Timisoara, Sala Capitol si va fi precedat de lansarea oficiala a albumului de pe 28 februarie. Biletele pentru concert vor fi disponibile pe www.Myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta.
Virgil Iantu o ia pe urmele lui Horia Brenciu care va sustine un concert mare pe 29 martie la Romexpo. Ramane sa il vedem si pe el intr-un juriu la TV si va umple cu siguranta salile de spectacole. Esti de acord?

%d blogeri au apreciat: