Viky Red & Lee Heart – La La La

Viky Red ne aduce un cover dupa “Naughty Boy ft Sam Smith – La La La”, realizat impreuna cu Lee Heart, solista trupei Radio Killer. Viky Red si-a strans prietenii si ne-a pregatit o serie de coveruri pentru inceputurile de weekend timpuriu. Astazi, va prezentam primul episod “Viky Red & Friends – Covering Fridays “. Simpatica Lee Heart i s-a alaturat intr-o versiune mult mai lenta si mai lipsita de energie a piesei “La La La”, hitul lansat de Naughty Boy si Sam Smith ce se aude din ce mai des la radio!

Artistul si-a rasfatat fanii cel putin o data pe luna cu un cover sau o piesa noua insa de data asta incepe o rubrica saptamanala pe YouTube. Asculta mai jos prima inregistrare!Primul single din cariera sa solo a lui Viky Red, “If you ever feel ”, a fost lansat in Romania in noiembrie 2011. Desi nu a avut impact in tara natala, piesa se regaseste in playlisturile radiourilor din aproape toata lumea: Germania, Austria, Elvetia, Spania, Italia, Turcia, Egipt, Australia, Noua Zeelanda, Japonia, China, Coreea, Tailanda, Indonezia, India, Africa de Sud si alte teritorii mai “exotice” precum Seychelles, Cambodgia, Vietnam, Arabia Saudita, Kenya, Nigeria. Au urmat alte trei single-uri: “Love you”, “Just for you” si “Deep into your heart”.

Lee Heart este cunoscuta ca fiind vocea formatiei Radio Killer. Studiaza muzica de la 10 ani, a luat lectii de jazz, a castigat zeci de concursuri nationale si internationale si a cantat alaturi de nume importante din industria muzicala, un exemplu fiind Black Eyed Peas.

Catalina s-a alaturat proiectului Radio Killer si intregii echipe HaHaHa Production in anul 2010, odata cu single-ul “Lonely Heart ”. Piesa s-a bucurat de mare succes, poposind pe primele pozitii ale charturilor din Rusia, Ucraina, Turcia, Italia, Polonia, Cehia, Franta si Marea Britanie. Mai mult decat atat, “Lonely Heart” a intrat in playlistul celui mai important radio din Marea Britanie, BBC Radio One, si a ajuns in fruntea clasamentului Music Week Club, tot pe teritoriul britanic. Radio Killer este singurul proiect de DJ din Romania care se poate mandri cu aceste performante.

%d blogeri au apreciat: