Viky Red – Deep Into Your Heart

Viky Red ne aduce Deep Into Your Heart, piesa care va fi inclusa pe albumul sau de debut. Pentru ca iubirea il inspira mereu pe artist, Viky Red canta si in aceasta noua melodie despre dragostea adevarata care nu dispare in lupta cu incertitudinea sau cu influenta celor din exterior. Este o declaratie de dragoste.

Viky Red lanseaza o piesa noua, intitulata “Deep into your heart”, este o melodie extrasa de pe albumul de debut al artistului.

“”Deep Into Your Heart” vorbeste despre perseverenta celui indragostit de a mentine relatia, de a dovedi persoanei iubite ca povestea lor de dragoste merita lupta. Este acea perioada care mai devreme sau mai tarziu apare in viata fiecaruia, o perioada in care esti macinat de temeri si incertitudine: te vrea sau nu te vrea? Te iubeste sau nu te mai iubeste? Si despre momentul acela decisiv in care hotarasti sa lupti pentru dragostea ta”, spune artistul.

Mai jos puteti urmari videoclipul “Deep into your heart” ce a fost inregistrat la Sala Polivalenta cand Viky a incalzit publicul in deschiderea Vunk. Piesa este compusa de Viky Red si produsa in colaborare cu Secuem iar versurile sunt semnate de Chris Jacob.

%d blogeri au apreciat: