Home / Stiri / Actualitate Intern / Unde pleacă românii în weekendul de Sf. Valentine
Unde pleacă românii în weekendul de Sf. Valentine

Unde pleacă românii în weekendul de Sf. Valentine

25.000 de români sărbătoresc Sfântul Valentine în acest weekend și pleacă în minivacanță, arată  un studiu al Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc.

În țară cele mai căutate sunt marile orașe, care atrag turiştii cu restaurante şi cluburi, hotelurile de lux din zona montană, și din staţiunile balneare şi pensiunile rurale. Îndrăgostiții pleacă în weekend și în city-breakuri.

Hotelierii şi proprietarii de restaurante s-au pregătit cu oferte pentru Sf.Valentine în weekendul 17-18 februarie, deoarece Ziua Îndrăgostiților pică miercuri anul acesta.

Patronii de hoteluri, restaurante, florării, laboratoare de patiserie, cofetării s-au pregătit pentru Ziua Îndrăgostiţilor.

Ca de obicei, în țară cuplurile aleg să meargă pe Valea Prahovei, unde ofertele încep de la 250 lei la un hotel de 3 stele şi ajung la 800 lei la un hotel de 5 stele.

Mai puțin scot din buzunare îndrăgostiți care petrec weekendul special în stațiunile balneare. Tarifele încep de la 150 lei pentru un sejur de 2 nopţi la un hotel de 3 stele cu mic dejun. Anul acesta, sunt puține oferte la malul mării și majoritatea sunt în hoteluri de 4 şi 5 stele, unde tarifele încep de la 400 de lei pentru 2 nopţi.

Pentru românii care vor sărbători acasă, restaurante şi cluburile vin şi ele cu oferte create special pentru această zi cu tarife începând de la 100 lei.

Unii românii aleg să sărbătorească Weekendul indrăgostiților în țări apropiate într-un city break la Roma sau Paris. O persoană plătește pe un pachet de 2 nopți, de la 130 euro.

Powered by WPeMatico

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat: