U2 – Invisible

U2 au lansat o noua piesa care prefateaza viitorul lor material de studio, Invisible. Trackul este disponibil momentan pentru descarcare gratuita, fiind inclus intr-un program umanitar de lupta impotriva SIDA.Pentru promovare, trupa a lansat si un clip de un minut, filmat alb negru si regizat de Mark Romanek, in care Bono apare cantand Invisible in fata publicului. Odata ce piesa va deveni disponibila pentru cumparare, Bank of America va dona cate un dolar pentru fiecare descarcare, intr-o campanie umanitara a fundatiei lui Bono.

Solistul trupei irlandeze a declarat ca Invisible ofera un indiciu asupra viitorului lor material de studio, insa nu este un single oficial.
“We have another song we’re excited about to kick off the album,” he added. “This is just sort of a sneak preview-to remind people we exist.”
Bono e declarat ca aceasta este prima piesa terminata, dar ca mai au multe alte trackuri la care lucreaza si ca spera ca noul lor album, cel de-al treisprezecelea din cariera, ar putea aparea in vara. Se pare ca U2 a lucrat impreuna cu Danger Mouse pentru acest nou disc, primul dupa 5 ani de la aparitia No Line on the Horizon. Ca tot vorbim de solistul trupei, s-a facut si un film care ii poarta numele- Killing Bono.

Ati ascultat piesa? Asteptati ceva nou de la rockerii irlandezi?

%d blogeri au apreciat: