Home / Filme / Trailer Fantastic Four
Trailer Fantastic Four

Trailer Fantastic Four

Fanii Marvel sunt pe faza? Eroii fantastici revin pe marile ecrane!
A aparut primul trailer al unuia dintre cele mai asteptate filme cu supereroi ale anului – Fantastic Four! Filmul este de fapt un reboot al seriei “Fantastic Four”, iar data de lansare este programata in luna august, atunci cand se lanseaza majoritatea blockbusterelor cu greutate.

Fantastic Four a fost primul set de benzi desenate din “epoca de aur”, in anii ’60 si prima echipa de super eroi creata de celebrul Stan Lee. Echipa era formata dintr-un om de stiinta genial, impreuna cu iubita sa, prietenul sau cel mai bun si fratele iubitei sale.
Fantastic Four nu se afla la prima adaptare cinematografica, cel mai de succes film ramanand insa cel din 2005, cu Jessica Alba si Chris Evans, in regia lui Tim Story. Cei de la Fox isi doresc de ani sa readuca eroii fantastici pe marile ecrane, iar acum si-au gasit si actorii. Ei sunt Michael B. Jordan (Human Torch), Kate Mara (Sue Storm/Invisible Girl), Jamie Bell (Ben Grimm/The Thing) si Miles Teller (Mr. Fantastic). De regie se ocupa Josh Trank (Chronicle).
Iata si primul teaser trailer care nu dezvlauie prea mult din poveste ci ne ajuta sa ne facem o ideea asupra atmosferei.
Trailer Fantastic Four

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte