Home / Filme / Trailer devastator – Into the Storm
Trailer devastator – Into the Storm

Trailer devastator – Into the Storm

Daca ploile din ultima vreme v-au nemultumit profund atunci va reamintesc ca exista intotdeauna loc de mai rau. Spre exemplu, o furtuna devastatoare ca-n filmul INTO THE STORM
In ultimii ani am fost scutiti de filme cu dezastre naturale asa ca, pentru fanii genului, INTO THE STORM e binevenit. Regizorul care “dirijeaza” furtuna este Steve Quale, fostul asistent de regie al lui James Cameron pentru filmele Titanic si Avatar, iar de scenariu se ocupa Simon Beaufoy (Slumdog Millionaire, 127 Hours).
Iata despre ce e vorba: O furtuna cu tornade se abate asupra unui orasel din statul Oklahoma, distrugand totul ce-i iese in cale, in doar cateva ore. Filmul ne spune povestea din perspectiva unor “vanatori de furtuni” care vor sa filmeze ceea ce numesc ei “furtuna secolului”, dar care sunt luati prin surprindere de violenta tornadei. Le sunt alaturi liceenii din oras impreuna cu cu alti supravietuitori care documenteaza si ei furtuna si consecintele catastrofale ale acesteia cu ajutorul telefoanele mobile si aparatelor de fotografiat.
Regizorul ne promite ca efectele speciale sunt uimitoare si ca si-a propus sa arate furtuna cat se poate de realist, incat vom avea tot timpul impresia ca asistam la un documentar si nu la un film de actiune.

n distributie apar actori precum Richard Armitage, Sarah Wayne Callies, Matt Walsh, Alycia Debnam-Carey, Arlen Escarpeta, Max Deacon, Nathan Kress, Jeremy Sumpter, Kyle Davis si Jon Reep.

Furtuna devastatoare se va abate asupra americanilor incepand cu 8 august dar nu stim inca daca va ajunge si in cinematografele din Romania.

Un alt fel de “disaster-movie” este blockbusterul Godzilla, unde asistam la lupta dintre trei creaturi ce distrug un oras intreg.

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte