Home / Stiri / Actualitate International / Tragedie în fotbalul românesc, Ekeng (Dinamo) a decedat pe teren! FRF a amânat meciurile din weekend
Tragedie în fotbalul românesc, Ekeng (Dinamo) a decedat pe teren! FRF a amânat meciurile din weekend

Tragedie în fotbalul românesc, Ekeng (Dinamo) a decedat pe teren! FRF a amânat meciurile din weekend

O nouă tragedie s-a produs în fotbalul românesc, camerunezul Patrick Ekeng (Dinamo) a decedat pe teren sâmbătă seara în timpul unui meci din Liga 1!

Din păcate, nu este singurul jucător dinamovist care a decedat pe terenul de fotbal. Pe 5 octombrie 2000, Cătălin Hâldan s-a prăbuşit pe gazon în timpul unui amical la Olteniţa şi a încetat din viaţă la doar 24 de ani.

La doar 26 de ani, în timpul partidei de Liga I dintre Dinamo București și Viitorul Constanța, fotbalistul Patrick Ekeng s-a prăbușit pe teren. Medicii au constatat, ulterior, decesul jucătorului. Federația Română de Fotbal își exprimă condoleanțele față de familia fotbalistului, colegii lui de echipă și toți reprezentanții clubului Dinamo București. Ambulanța a pătruns pe gazon abia după două minute și l-a transportat pe Ekeng la Spitalul de Urgență, acesta fiind inconştient. El nu a fost resuscitat în ambulanță și s-a pierdut un timp prețios care poate îi salva viața. Jucătorul ar fi făcut un stop cardio-respirator și a fost resuscitat de 10 medici.

Finala Cupei României 2015/2016, programată pe 10 mai 2016, se amână și va fi disputată la o dată ulterioară, ce va fi fixată împreună cu reprezentanții cluburilor finaliste.

Toate meciurile din competițiile organizate de Federația Română de Fotbal în acest final de săptămână, din Liga 2, Liga 3, Liga Elitelor, Campionatele Naționale de Juniori, partide de futsal și fotbal feminin, vor fi, de asemenea, amânate. Cheltuielile de deplasare și cazare ale echipelor ce urmau să dispute în această etapă partide în deplasare vor fi achitate de Federația Română de Fotbal

Stire preluata de pe http://www.ZiarulUnirea.Ro

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat: