Home / Stiri / Muzica / Tori Amos – Trouble’s Lament
Tori Amos – Trouble’s Lament

Tori Amos – Trouble’s Lament

Discreta cum o stim in ultima vreme, Tori Amos a lansat pe furis noul single. “Trouble’s Lament” a fost postat pe YouTube nelistat insa am prins melodia si va propunem sa o ascultati!Tori Amos va vizita intreaga Europa in doua luni. Turneul european “Unrepentant Geraldines” incepe pe 5 mai in Cork si se va incheia pe 20 iunie in Sofia. Concertul organizat de Emagic in Romania ce va avea loc pe 19 iunie la Bucuresti la Arenele Romane este penultimul show pe care aceasta il va sustine in Europa, dupa aceea va trece in Africa de Sud.
“Unrepentant Geraldines” este numele noului album al controversatei cantarete iar primul single pe care il va promova se numeste “Trouble’s Lament” si il asculti mai jos, e un track pop-rock destul de controversat ce il mentioneaza pe Satan. PLAY!

Mai jos este tracklistul noului album! Mai sus este coperta oficiala a single-ului.
1. America
2. Trouble’s Lament
3. Wild Way
4. Wedding Day
5. Weatherman
6. 16 Shades of Blue
7. Maids of Elfen-mere
8. Promise
9. Giant’s Rolling Pin
10. Selkie
11. Unrepentant Geraldines
12. Oysters
13. Rose Dover
14. Invisible Boy
Noul album va fi lansat pe 12 mai in Europa, fiind inregistrat in 2012 si 2013 in Marea Britanie sub productia lui Tori. In ceea ce priveste turneul, este primul in 10 ani pe care solista il va sustine fara trupa, va veni singura pe scena.
Iti place noul single, ar putea deveni un alt evergreen semnat Tori Amos? Te Asteptam Si pe Chat

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte