Home / Topuri / Topul celor mai difuzate piese straine (22.04-28.04)
Topul celor mai difuzate piese straine (22.04-28.04)

Topul celor mai difuzate piese straine (22.04-28.04)

In final avem parte de cateva schimbari in topul celor mai difuzate piese straine pe radio. Single-ul care a ajuns pe locul 1 in Billboard in urma cu o saptamana, Just Give Me A Reason al lui Pink se aude si in Romania.
Mai mult, a debutat direct pe locul 5, semn ca poate putem sa avem cateva sperante vizavi de ceea ce se mai difuzeaza pe la radio. Macklemore & Ryan Lewis au mai urcat doua pozitii, de pe 4 pana pe 2, in timp ce Alicia Keys se mentine pe primul loc cu Girl on Fire.

La finalul clasamentului il gasim pe Low Deep T cu Casablanca si pe D’Banj si piesa Oliver Twist, in coborare cu un loc de pe 7 pe 8.

Mai jos gasiti topul realizat de cei de la Media Forest.

1. Alicia Keys feat. Nicki Minaj- Girl on Fire
2. Macklemore & Ryan Lewis – Thrift Shop
3. Khaled – C’est la Vie
4. Rihanna – Diamonds
5. Pink feat. Nate Ruess – Just Give Me a Reason
6. Bedouin Soundclash – Brutal Hearts
7. Asaf Avidan – One Day (Reckoning Song)
8. D’Banj – Oliver Twist
9. Pink – Try
10. Low Deep T – Casablanca

Bulgarii deja o scot pe Rihanna din top cu piesa Stay, cel de-al doilea single de pe albumul Unapologetic, care la noi inca nu a ajuns intre cele mai difuzate, iar cantareataa deja se pregateste de lansarea celui de-al treilea track. Tot la vecinii de la sud il regasim si pe Justin Timberlake cu Mirrors, cantaret care la noi nu a prins mai deloc, nefiind difuzat nici macar cu Suit & Tie, desi e cea mai importanta revenire a anului 2013. In schimb, am mai auzit din cand in cand la radio noul single Michael Buble – It’s a Beautiful Day, asa ca poate vom incepe sa difuzam si Can’t Hold Us, cel mai nou videoclip Macklemore & Ryan Lewis. Nici nu mai punem la socoteala ca saptamana trecuta Alicia Keys a venit cu un nou single si videoclip, foarte fain realizat, Fire We Make.

Ce ziceti de piesele care sunt in top? Ce ati vrea sa ascultati mai des pe radio?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat: