Topul celor mai difuzate piese straine (03.06-09.06)

Saptamana aceasta ne ofera cateva schimbari interesante in topul celor mai difuzate piese straine. Avem doua noi piese in clasament si dupa cateva saptamani, Macklemore & Ryan Lewis pierd prima pozitie.
Locul lor este luat de Pink si Just Give Me a Reason, cel de-al treilea single lansat de pe albumul The Truth About Love. In plus, Rihanna si Diamonds dispar cu totul din clasamentul nostru la fel si Asaf Avidan cu al sau Reckoning Song.Iata mai jos topul realizat de Media Forest.

1. Pink feat. Nate Ruess – Just Give Me a Reason
2. Macklemore & Ryan Lewis – Thrift Shop
3. J. Blavin – Tranquila
4. Khaled – C’est la vie
5. Bedouin Sounclash – Brutal Hearts
6. Alicia Keys – Girl on Fire
7. The Script feat. will.i.am – Hall of Fame
8. D’Banj – Oliver Twist
9. Naughty Boy feat. Sam Smith – La la la
10. Major Lazer feat. Amber of Dirty Projectors – Get Free

Dupa cum vedem, tot piesele house prind in topurile de pe la noi, insa ne putem bucura ca Major Lazer e unul dintre numele care se regasesc in top. Diplo, jumatatea acestui proiect, e unul dintre cei mai buni si apreciati producatori la ora actuala, fiind, printre altele, responsabil de hitul lui Usher, Climax. The Script au lansat deja videoclipul pentru cel de-al patrulea single, Millionares, in timp ce la noi se aude abia primul, fara sa mai mentionam ca Scream & Shout al lui will.i.am de abia a prins cateva difuzari, in nici un caz succesul de care s-a bucurat in restul lumii.

Urmariti Piesa Naughty Boy feat. Sam Smith – La la la

%d blogeri au apreciat: