Home / Filme / THE DUELIST – un blockbuster rusesc cu elemente fantastice
THE DUELIST – un blockbuster rusesc cu elemente fantastice

THE DUELIST – un blockbuster rusesc cu elemente fantastice

THE DUELIST este un thriller rusesc epic, ce concureaza cu cele mai actuale blockbustere. Iata si un trailer:
Aventura, drama si thriller…intr-un captivant film 100% rusesc. The Duelist este cel de-al treilea film rusesc, dupa Stalingrad si Flight Crew, ce va fi prezentat pe ecran IMAX.

Scris si regizat de Alex Mizgiryov, filmul are actiunea plasata in 1800 si ne spune povestea unor duelisti care calatoresc in timp, fiind angajati in diverse aventuri, la limita fantasticului. Actiunea se centreaza pe Yakovlev, un fost ofiter care se intoarce in St. Petersburg dupa un lung exil. Aici, va lua parte la diverse dueluri si, cu toate ca lupta pentru bani, este totodata un aparator al valorilor morale si un romantic incurabil.

Distributia este formata din Pyotr Fyodorov (Stalingrad), Vladimir Mashkov (Mission: Impossible – Ghost Protocol), Yuri Kolokolnikov (TV’s Game of Thrones) si Martin Wuttke (Inglorious Basterds) iar trailerul arata cam asa:

Cum vi se pare trailerul? Nu-i asa ca e wow??

THE DUELIST va avea premiera pe 29 septembrie, in Rusia, dar mai mult ca sigur ca va fi distribuit si la nivel international si, poate intr-o buna zi, va ajunge si in Romania.

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte