Home / Stiri / Muzica / Taylor Swift – Style
Taylor Swift – Style

Taylor Swift – Style

Programat sa apara oficial astazi in cadrul unei emisiuni clipul pentru Style, cel mai nou single promovat de Taylor Swift, a scapat pe net. Pentru aceast piesa, cantareata a optat pentru un videoclip de imagine, in care poza iubitului e proiectata pe corpul ei.
Seria aceasta de imagini e intrerupta de cadre cu cei doi, fie la plaja, fie pe un camp, fie intre cearsafuri. Piesa Style a fost scrisa de Max Martin, Shellback si Taylor Swift si este cel de-al treilea single promovat de pe albumul 1989, dupa Shake It Off si Blank Page.

Albumul cu care Taylor Swift a trecut oficial de la muzica country la pop sta deja de 11 saptamani pe prima pozitie in Billboard 200, iar cu single-urile lansate pana acum a reusit sa faca si istorie in clasament. Prima piesa, Shake It Off, s-a bucurat de un super succes si a primit si nominalizari la Premiile Grammy pentru Record of the Year, Song of the Year si Best Pop Solo Performance. Cel de-al doilea single, Blank Space, a debutat cu vanzari de 155 de mii de copii, iar pana acum s-a vandut in peste 3 milioane de copii.
Va place videoclipul?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte