Supcarpati – Rau necesar

Supcarpati au lansat videoclipul pentru piesa Rau necesar, un vizual foarte interesant, hipnotic aproape, cu accente de culoare si lumina intr-un fundal negru.Regia ii apartine lui Hypno, care a declarat despre acest clip:
Clipul este un “trip” pe care l-am avut cand am ascultat prima data piesa (inca era schita) si care, in acel moment, era format din niste lumini, cateva dungi si o nicovala. Pe masura ce Bean mai adaugaelemente in piesa mi se generau si mie alte idei”.
Urmariti mai jos.

Rau necesar face parte de pe urmatorul album Subcarpati, Piele de gaina, iar daca sunteti fani ai trupei, puteti participa la acest concurs. Bean, liderul trupei, a tinut sa le multumeasca fanilor si celor care ii sunt alaturi:

Multumim Hypno, Panda, Ate, Andrei Balasoiu, Victor si Mandru. Multumim Sound Choir. Ei sunt doar o parte dintre oamenii ce ne ajuta sa ne indeplinim visele, adica de a fi o trupa in toata puterea cuvantului, cu idei muzicale corecte, cu idei video corecte. Si cand cele doua sufla in aceeasi directie, simti ca iti raspund zeii la rugaciuni”.

Multumim tuturor fanilor care au venit aseara la lansarea clipului. Ne pare rau pentru cei care nu au reusit sa intre, dar recuperam la vara, la Street Delivery, cand vom lansa albumul PIELEA DE GAINA”.

Ce ziceti de videoclip? Ati fost la lansare?

%d blogeri au apreciat: