Sunrise Inc – Tout le monde feat Miradey

Sunrise Inc revin cu o noua piesa de vara: Tout le monde. O combinatie intre limba franceza si engleza, trackul este o colaborare cu francezii de origine tunisiana, Miradey.Filmarile clipului Tout Le Monde au avut loc in Tunisia, unde baietii au fost invitati sa cante in cadrul unuia dintre cele mai importante evenimente estivale si au durat doua zile. Despre noul lor clip, Sunrise Inc au declarat:

Totul s-a petrecut intr-un timp relativ scurt, dar plin de peripetii, pe care o sa ni le amintim de fiecare data cu amuzament. Am vrut să fie un videoclip simplu, de imagine, dar pozitiv. Rezultatul final este cel la care ne asteptam.
Noul lor single in limba franceza le indeplineste baietilor o dorinta mai veche:

De mult timp ne doream sa lansam o piesa in limba franceza, insa nu gaseam momentul oportun. Tout le monde este o piesa de vara, in care am crezut inca de la primele acorduri. Propunerea de a colabora cu trupa franceza a aparut la momentul potrivit, iar rezultatul final nu poate decat sa ne bucure.

Sunrise Inc vor avea mai multe concerte in aceasta vara prin tari ca Tunisia, India, Sri Lanka, Rusia si Portugalia. Ultima oara i-am putut asculta pe Sunrise Inc alaturi de Delia pe melodia Love Me si tot alaturi de ei ea a lucrat si pentru cel mai nou single al sau, U (Fighting With My Ghosts).

Va place noul single Sunrise Inc?Are potential de hit?

%d blogeri au apreciat: