Home / Stiri / Muzica / Sore – Inima (videoclip)
Sore – Inima (videoclip)

Sore – Inima (videoclip)

Dupa succesul inregistrat de single-ul “Dor sa-ti fie dor”, Sore revine cu o noua piesa, perfecta pentru vara, “Inima”.
Piesa a fost compusa de Sore, alaturi de Mihai Andrei si Elena Morosanu, iar versurile au fost scrise de Sore, Elena Morosanu si Diana-Alexandra Moraru.
“Dupa cum spune si titlul piesei, mi-am ascultat si de aceasta data inima si instinctul. ‘Inima’ mi s-a parut cea mai potrivita alegere ca follow-up dupa ‘Dor sa-ti fie dor’. Este o piesa la fel de sincera, al carei mesaj imi doresc sa ajunga tot la fel de aproape de inimile ascultatorilor”, a spus Sore.

In cele patru zile de filmare, Sore a facut wakeboarding la Snagov, in locatia Dolce Vita, cu ambarcatiunea Nautique Super Air 210, a filmat pe malul marii, la Briza Pub & Beach din Mamaia, in preajma hotelului Orfeu, si a sarit in tandem cu parasuta, la TNT Brothers, pe Aerodromul Clinceni.
“A fost un clip plin de peripetii! Am depins de vreme, care ne-a cam jucat feste, motiv pentru care am si filmat pe parcursul a mai multor zile. ‘Inima’ este unul dintre videoclipurile pentru care am lucrat cu extrem de mare placere, am sarit pentru prima oara in viata cu parasuta, special pentru filmari – mereu am cautat un motiv sa aman acest moment, nu aveam suficient curaj. Ma bucur ca am reusit sa introduc intr-un singur clip doua sporturi extreme, saltul cu parasuta si wakeboardingul, pe care il practic de un an”, a mai spus artista.
Daca vrei sa asculti noul single in varianta live, da PLAY aici unde e o inregistrare de la Radio ZU!Cel mai recent hit al lui Sore a fost “Dor sa-ti fie dor” insa cea mai recenta piesa pe care si-a pus vocea e o colaborare cu Tranda care nu a primit atentie – “Persoana mea” – PLAY!

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte