Home / Stiri / Muzica / Sophia – Ziduri (single nou)
Sophia – Ziduri (single nou)

Sophia – Ziduri (single nou)

Sophia lanseaza Ziduri, o piesa in limba romana compusa de Shift. Odata cu noul single, cantareata vine cu un look extravagant, cu fata acoperita de tencuiala alba si maini negre care o cuprind, iar semnificatia pare de-a dreptul profunda.
Fiecare mana poate simboliza cate o frica, un esec, o experienta trista, durere, amaraciune, delir, pierderea omului drag, o temere si un stop pentru a merge mai departe si care te transforma intr-un suflet nefericit. Mana care ajunge insa la suflet este cea care reuseste sa sparga zidul, e a celui care doreste cu adevarat accesul la sufletul sau autentic”, declara Sophia.

„Prea multe ziduri am ridicat singuri/ Nu sunt decat ziduri ce pot cadea usor”, sunt versurile refrenului, artista subliniind faptul ca noi suntem responsabili pentru piedicile de comunicare si pentru faptul ca nu ajungem sa fim cu adevarat deschisi in relatiile cu ceilalti. Aceste bariere, la fel ca orice zid, pot fi usor daramate, daca am avea cu adevarat aceasta dorinta. „Daca reusim sa spargem aceste ziduri, ajungem la autenticitatea sufletului. In momentul in care ajungi sa fii tu insuti intr-o relatie, poti construi ceva frumos, dar numai daca reusesti sa spargi zidurile”, adauga artista.

Sophia a devenit cunoscuta in 2008 datorita piesei My Love, care a avut un super succes pe radio si tv. Ultima oara cand a lansat ceva a fost la jumatatea anului trecut, cand a venit cu Unconditional Love, un track produs de echipa Rappin’ On

Va place noua piesa Sophia? Ajunge pe radio?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte