Home / Stiri / Muzica / Sonny Flame – All We Had Is Gone
Sonny Flame – All We Had Is Gone

Sonny Flame – All We Had Is Gone

Sonny Flame se inspira din “All of me” a lui John Legend si vine cu o balada ce aduce si un clip potrivit: “All we had is gone”.
“All we had is gone este piesa in care vorbesc despre o parte mai putin fericita a trecutului meu. Am incercat sa exprim prin versuri toate trairile mele din acele momente in care am crezut ca totul s-a terminat. Razvan si Silviu (Deepside Deejays), mi-au pus la dispozitie o productie si o compozitie cum nu am mai avut pana acum, lucru care m-a ajutat sa scriu versurile. Singura diferenta dintre povestea videoclipului si viata mea, e finalul, la mine e happy end :). Intreaga echipa este foarte incantata de ceea ce a iesit la final, s-a lucrat extrem de repede si de profi, practic, intr-o luna de zile, luand-o de la zero, am avut gata piesa finala cu tot cu videoclip.” – a declarat Sonny.
Videoclipul de mai jos este inspirat din viata reala a artistului si aduce o poveste de dragoste al carui fir il aflati dupa PLAY!

Muzica este compusa de baietii de la Deepside Deejays (Paduraru Silviu Marian & Alstani Victor Razvan) iar la orchestratie si-a adus aportul si Bogdan Donosa. Versurile sunt scrise chiar de Sonny Flame si puse in imagini prin scenariul si regia lui Anthony Icuagu.

Sonny Flame e fanul melodiei lui John Legend si a facut si un cover reusit anul trecut – asculta AICI – fix inainte sa inceapa sa fie difuzata in Romania si sa devina un hit international urias.

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte