Home / Stiri / Muzica / Smiley – Nemuritori
Smiley – Nemuritori

Smiley – Nemuritori

Piesa NEMURITORI este inclusa in coloana sonora a filmului #SELFIE, care va avea premiera in cinematografe pe data de 9 mai a acestui an. Smiley face si el parte din distributia filmului regizat de catre Cristina Iacob, alaturi de nume importante ale cinematografiei romanesti, precum Florin Calinescu sau Razvan Vasilescu.

Piesa este compusa in studiourile HaHaHa Production si este inclusa ca bonus track pe cel mai recent album al artistului, ACASA, album care s-a vandut deja in peste 30.000 de exemplare si este disponibil in toate magazinele de profil.

“Am scris aceasta piesa cu gandul la oamenii normali care prin curaj si cu forta visurilor au reusit sa faca fapte remarcabile, castigandu-si astfel in memoria colectiva sau macar in cercul lor de prieteni :). Piesa este pentru toti cei care sunt la varsta adolescentei, care se pregatesc sa sustina in curand examene, este despre varsta la care cu totii credem ca suntem nemuritori, sentiment care ar trebui sa persiste toata viata.”, declara Smiley.

Prima comedie cu si despre tineri lansata in ultimii ani pe marile ecrane, #SELFIE spune povestea a trei adolescente, absolvente de liceu, pentru care marea aventura a vietii lor incepe cu o escapada la mare. In loc sa stea acasa si sa invete pentru BAC, Yasmine (Crina Semciuc), Roxi (Olimpia Melinte) si Ana (Flavia Hojda) sunt hotarate sa se distreze si sa uite de responsabilitati in ultimele 2 zile dinainte de examenul maturitatii, iar asta inseamna sa incalce orice regula si sa faca tot ce le trece prin cap, fara sa tina cont de consecințe.

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte