Home / Stiri / Muzica / Sia – Move Your Body
Sia – Move Your Body

Sia – Move Your Body

Sia vine cu un lyric video inspirat din anii 80 pentru cel mai nou single al sau, Move Your Body. Pentru acest material video a ales o alta dansatoare care sa poarte deja emblematica peruca bicolora si sa invite tot felul de cupluri dintr-un studio foto la dans.

Vizualul reusesta sa surprinda foarte bine trendurile acelor ani, de la parul mare si plin de fixativ, jeansii prespalati, adidasii albi, decorul funky si culorile tipatoare.

Move Your Body e o piesa inclusa pe albumul This Is Acting, format numai din piese gandite pentru alti artisti care nu au mai ajuns la acestia. Move Your Body nu eesete o exceptie, piesa fiind compusa initial pentru Shakira si se descurca foarte bine si asa, fiind pe locul 6 in Billboard Dance Club Songs.

Sia oricum sta foarte bine in topuri pentru ca anul trecut am ascultat-o peste tot cu Cheap Thrills, iar intre timp apare si pe coloana sonora a mai multor filme. O regasim pe soundtrack-ul documentarului The Eagle Huntress cu Angel By The Wings, apoi pe Lion, cu Never Give Up si a bifat si o aparitie pe Fifty Shades Darker.

Ce ziceti de clip? V-a pusi n modd-ul de dansat?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte