Home / Stiri / Muzica / Sia – Alive (piesa noua)
Sia – Alive (piesa noua)

Sia – Alive (piesa noua)

Sia ne ofera astazi o noua piesa despre supravietuire – Alive. Trackul e primul single ce promoveaza urmatorul album al cantaretei si compozitoarei australiene si exact ce ne-am asteptat de la ea.
Cu un inceput timid de balada, Alive pur si simplu explodeaza pe refren, pentru a canta din fundul sufletului ca e in viata. Piesa va face parte de pe urmatorul album Sia, This Is Acting, si a fost initial gandita pentru Adele. De altfel, albumul care urmeaza sa apara contine in intregime piese gandite si compuse altor artisti.

Sia a venit cu unul dintre cele mai tari albume ale anului trecut, material care a dat hit dupa hit si i-a confirmat inca o data statutul de unul dintre cei mai buni compozitori ai momentului actual. Dupa o cariera care a trecut prin mai multe hopuri si care a impins-o inclusiv la sinucidere, Sia ramane un artist care se pastreaza departe de ochii publicului si pentru care fiecare aparitie in public e doar o alta ocazie pentru a se ascunde. Anul trecut am ascultat-o cu Chandelier, apoi a starnit comentarii cu videoclipul pentru Elastic Heart, iar apoi a intrat in topuri alaturi de Eminem si Guts Over Fear.

Va place noua piesa? A intrat pe repeat?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte