Home / Stiri / Muzica / Shift feat. Lariss – Prefer
Shift feat. Lariss – Prefer

Shift feat. Lariss – Prefer

Shift colaboreaza cu Lariss pentru prima ei piesa in limba romana, Prefer. Noul lor single apare cu un videoclip in care cei doi pun in scena o poveste de dragoste ce a lasat cicatrici in inimile indragostitilor.

Cei doi lucreaza si compun in acelasi studio, Midiots Production, asa ca aceasta colaborare a venit de la sine, mai ales ca Shift este cel care a produs hiturile internationale ale lui Lariss, iar piesa este inclusa pe viitorul sau album, Adevarul.

“Albumul “Adevarul” ma trece prin toate starile, de la baieteala pana la trairi nostalgice, cum e cazul piesei “Prefer”. Am multe feat-uri pe album, iar cel cu Lariss este unul pe care ni-l dorim inca de cand am inceput sa lucram impreuna, din 2014”, marturiseste Shift.

La randul ei, Lariss adauga: “Am vrut neaparat sa cant o piesa in limba romana si imi doream si un featuring, asa ca ma bucur ca se intampla ambele alaturi de Shift, prima persoana care a crezut in mine si in studioul caruia mi-am gasit locul. Avem acelasi vibe, aceeasi viziune, iar ideile noastre iata ca s-au unit acum si in Prefer.

Lariss s-a lansat cu piesa Dale Papi, urmata de Epana, iar recent a lansat si Droppin Da Bomb, care a intrat pe radiourie de la noi chiar daca nu a avut impactul hitului Dale Papi. Shift, in schimb, bifeaza o multime de hituri – de la Avioane de hartie alaturi de Andra, pana la Baga mare impreuna cu Connect- R.

Ce ziceti de aceasta colaborare?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte