Home / Stiri / Muzica / Santana & Miguel – Indy (piesa noua)
Santana & Miguel – Indy (piesa noua)

Santana & Miguel – Indy (piesa noua)

Miguel a devenit favoritul icon-urilor muzicale, iar astazi il ascultam alaturi de Santana. Cantaretul R&B aduce sound-ul sau special pe trackul Indy, o piesa de dragoste aflata pe noul album al faimosului chitarist.
Corazon este titlul noului disc lansat de chitaristul mexican si include colaborari cu Gloria Estefan, Ziggy Marley, Pitbull si Romeo Santos. E posibil sa il vedem din nou pe toate posturile muzicale si sa il ascultam in heavy rotation pe radio pentru ca Santana a reusit mereu sa vina cu hituri care se mentin peste timp.
Sa ascultam Indy mai departe.

Miguel a avut unul dintre cele mai bune albume ale lui 2012, Kaleidoscope Dream fiind foarte apreciat de criticii muzicale si fanii muzicii R&B. Anul trecut l-am ascultat alaturi de Mariah Carey pe Beautiful, cel mai de succes single al divei din perioada The Art of Letting Go. In plus, Miguel a facut un remix pentru How Many Drinks impreuna cu rapperul Kendrick Lamar, a aparut alaturi de J. Cole pe trackul Power Trip, iar recent a colaborat cu un alt rapper, Big Sean.
Va place cum suna piesa? Poate ajunge hit in clasamentele de specialitate?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte