Home / Stiri / Muzica / Sam Smith – I’m Not the Only One (videoclip)
Sam Smith – I’m Not the Only One (videoclip)

Sam Smith – I’m Not the Only One (videoclip)

Sam Smith vine cu un videoclip dramatic si trist pentru cel mai nou single al sau, I’m Not the Only One. Frumoasa Dianna Agron joaca rolul sotiei inselate intr-o poveste despre cupluri si iubire.
Dianna e sotia care afla despre aventurile sotului si gaseste o modalitate de a face fata suferintei, in afara de plansul pe covorul impecabil – da foc hainelor infidelului. Finala e departe de a fi perfect, insa montajul clipului pune foarte bine in balanta disperarea sotiei si momentele de pasiune ale celui care insala.
Urmariti un clip trist, pe masura piesei excelente a lui Sam Smith:

Britanicul a avut o ascensiune incredibila odata cu aparitia piesei Money on My Mind si a baladei Stay With Me, un track care beneficiaza si de prezenta unui cor gospel ce creeaza un efect dramatic. Albumul In the Lonely Hour a fost astfel foarte bine primit, iar Sam Smith a stat ceva vreme in clasamentul celor mai difuzate si celor mai bine vandute piese si albume britanice. Nici debutul lui pe piata din America nu a lasat de dorit, iar live-urile lui sunt de-a dreptul excelente, cantaretul fiind un nume promitator pentru viitor.

Ce ziceti de clip? A jucat convingator starul din Glee?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte