Rihanna – Needed Me

Rihanna se transforma intr-o adevarata fata rea, razbunatoare pentru cel mai nou clip al ei – Needed Me. Cantareata nu lasa foarte mult loc imaginatiei in tinutele pe care le afiseaza in videoclip si nici nu iarta tradarea, pe care o pedepseste extrem.
Videoclipul contine si cadre cu stripperite in “campul muncii”, iar Riri e din nou cu sanii la vedere. Scena din clubul de striptease ne aduce aminte de un alt videoclip in care Rihanna ia lucrurile in mainile proprii – Bitch Better Have My Money.

Needed Me e inca o piesa promovata de pe albumul Anti, lansat la inceputul acestui an. Primul single oficial a fost Work, piesa care a ajuns pe prima pozitie in Hot 100, unde a ramas timp de 9 saptamani, fiind prima piesa de dancehall care ocupa aceasta pozitie de la Temperature a lui Sean Paul din 2006.

Kiss It Better a fost cel de-al doilea single, care a urcat doar pana pe locul 80, insa in US Hot R&B/Hip-Hop Songs a ajuns pe 27 si beneficiaza de un videoclip foarte senzual. Needed Me sta mai bine, ocupa locul 33, iar in clasamentul R&B a ajuns pe 13.
Va place noul videoclip al Rihannei?

%d blogeri au apreciat: