Home / Stiri / Muzica / Rihanna – James Joint
Rihanna – James Joint
Rihanna, without caption Supplied by Instagram.com/face to face

Rihanna – James Joint

Rihanna le-a oferit ceva fanilor, o noua piesa de pe viitorul ei album. Insa trackul James Joint e doar un interlude, lansat special de ziua marijuanei si o dedicatie speciala pentru toti cei care sunt high.
Nu e singurul artist care a venit cu ceva pentru 4/20, Lil Wayne a lansat un intreg videoclip cu tema asta, iar Miley Cyrus s-a pozat cu un bong si sanii la vedere in onoarea ierbii. Fanii Rihannei vor trebui sa mai astepte pana la lansarea unui nou single oficial, mai ales ca cele aparute pana acum nu rup topurile.

Singurul single care a reusit sa intre constant pe radio si sa fie in fiecare playlist a fost FourFive Seconds, un featuring cu Kanye West, cel care s-a declarat a fi producatorul noului material Riri. Intre timp, cantareata din Barbados a lansat Bitch Better Have My Money, o piesa care deja e acuzata de plagiat si American Oxygen. Insa trackurile nu au avut impactul precedentelor single-uri lansate de Rihanna, asa ca fanii acuza label-ul ca si-a pierdut interesul in favorita lor.

Voi ce ziceti de dedicatia asta? Mai bine ar intra Riri in studio si ar lansa niste hituri pe bune?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte