Home / Stiri / Muzica / Reykon – Secretos
Reykon – Secretos

Reykon – Secretos

DOG MUSIC B.P.M. il aduce in Romania pe Reykon, cel mai cunoscut artist al momentului din Columbia care abordeaza stilul reggaeton.
Reykon este revelatia momentului in abordarea stilului de muzica latino urban la nivel mondial, in scurt timp reusind sa se pozitioneze si sa cucereasca tari precum Columbia, Venezuela, Uruguay, USA si intreaga Europa.

Piesele sale Senorita, La Santa, Sin Miedo, Tu cuerpo me llama au dat publicului un impuls irevocabil, atingand primele locuri pe toate radiorile si posturile de televiziune, fiind nominalizat la cele mai prestigioase show-uri TV si radio ale continentului latino american (CNN, chica HTV, Show de don Francisco, super sabado sensacional).

‘El Lider’ precum este de altfel cunoscut, a reusit sa intre in topurile internationale si sa colabereze cu cei mai cunoscuti artisti care abordeaza acelasi stil muzical, Daddy Yankee si J Balvin, alaturi de care a lansat piesa ‘Senorita’ si respectiv ‘Se Aloca’ cunoscute la nivel mondial.
Reykon este noua senzatie latina a anului 2014. Daca 2013 l-a adus pe J Balvin cu “Tranquila”, 2014 este al lui Reykon. Apropo de J Balvin, vezi AICI videoclipul cu Inna pentru “Cola song”!

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte