Home / Stiri / Actualitate Intern / Reacțiile politicienilor după moartea Regelui Mihai I
Reacțiile politicienilor după moartea Regelui Mihai I

Reacțiile politicienilor după moartea Regelui Mihai I

Premierul Mihai Tudose a postat pe pagina sa de socializare un mesaj de condoleanțe:

“Poporul român se desparte îndurerat de Regele Mihai, un model de moralitate și demnitate pentru români, o personalitate care a marcat puternic istoria României.
Îi vom simți mereu lipsa, cu atât mai mult anul viitor, atunci când vom celebra Centenarul Marii Uniri de la 1918, un moment cu o semnificație deosebită pentru națiunea noastră.
Amintirea Majestății Sale va rămâne mereu vie.

Condoleanțe Casei Regale a României, vă suntem alături și vă asigurăm de întregul nostru sprijin. Dumnezeu să-l odihnească!

Prima noastră datorie astăzi este să ne amintim de toţi cei care au murit pentru independenţa şi libertăţile noastre, în toate războaiele pe care a trebuit să le ducem şi în evenimentele din Decembrie 1989, care au dărâmat dictatura comunistă. Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru” (Regele Mihai, discurs în Parlament în 2011).

O reactie a venit tot pe Facebook si de la Primarul General, Gabriela Firea: „A plecat dintre noi, dar spiritul Regelui Mihai va fi în continuare far călăuzitor și reper moral pentru generațiile ce vor urma… Dumnezeu să Vă aibă în pază, Majestate!”

Powered by WPeMatico

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte