Home / Stiri / Muzica / Rashid, Alex Velea si Cabron – Alerg (single nou si versuri)
Rashid, Alex Velea si Cabron – Alerg (single nou si versuri)

Rashid, Alex Velea si Cabron – Alerg (single nou si versuri)

Alex Velea tocmai a lansat o piesa ce va ajunge mare hit! “Alerg” e single-ul lui Rashid in colaborare cu Cabron si Velea si are sanse sa ajunga no.1 intr-un timp record!
Piesa a fost realizata in studiourile HaHaHa Production, coperta single-ului indicand ca Rashid face parte din gasca noua a echipei lui Velea – Golden Boy Society. Muzica e semnata Maxim Chisaru, Rashid si Smiley. De versuri s-au ocupat Rashid, Alex Velea, Cabron si Smiley iar casa de discuri care sprijina acest proiect – “ALERG” – este Roton.
E extrem de catchy, e simpla, usor de retinut si vorbeste despre ceva real in care se poate regasi orice tanar ce vine dintr-o familie “de rand”: “m-am nascut fara avere”. PLAY

Intre timp, Alex Velea e foarte bucuros ca va deveni tatic la inceputul anului viitor alaturi de Antonia! In timp ce a lansat piesa “Alerg” care nu are cum sa nu ajunga in topuri, prezenta lui in Top 10 realizat de MediaForest este puternica iar saptamanile trecute a ajuns chiar pe primul loc cu “Din vina ta”.
Esti de acord ca va fi HIT?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte