Home / Stiri / Muzica / RAM & Susana – Someone Like YouRAM & Susana – Someone Like You
RAM & Susana – Someone Like YouRAM & Susana – Someone Like You

RAM & Susana – Someone Like YouRAM & Susana – Someone Like You

DJ-ul si producatorul olandez RAM va fi prezent in aceasta seara in Club Infinity, unde trancerii sunt asteptati sa ia parte la evenimentul de debut in Romania al acestuia. Pana atunci, va prezentam viitorul single marca RAM!
Parca mai ieri RAM Boon lansa la A State of Trance piesa care l-a propulsat enorm in 2009, “RAMsterdam”. Trece repede vremea, iar odata cu timpul se strange si discografia. RAM are cu sa se laude, iar daca nu ar sti de unde sa inceapa o poate face cu hitul uplifting din 2013, “RAMelia”. Piesa pe care v-o prezentam astazi este follow-up-ul la acel track si se numeste “Someone Like You”.
RAM & Susana – Someone Like You (single nou)

Urmand a fi lansata luni, 30 martie, la Black Hole Recordings, “Someone Like You” este cea de-a doua colaborare a lui RAM cu Susana, dupa succesul inregistrat cu “RAMelia”. Sigur le vom auzi pe amandoua diseara in setul olandezului RAM, sperand totodata ca acesta sa includa in mix si “Until The End” (cu Talla 2XLC si Kim Kiona).

Pe langa giguri si o multime de productii emotionante si energice, RAM se mai ocupa cu ceva: gestioneaza labelul Grotesque (imprint al Black Hole Recordings) si domina petrecerile acestui brand. Inca un argument ca nu trebuie sa lipsiti diseara in Club Infinity, incepand cu ora 23:00. Seara va fi completata de Bogdan Vix si Sundancer.

RAManem pana dimineata?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte