Raluka, DDY Nunes – Angels (videoclip)

DDY Nunes vine astazi cu un nou single. Ne pregatim de party alaturi de Angels, un track cu beaturi puternice, accente electro si asezonat cu vocea senzuala a Ralukai. Cantaretul s-a bucurat de un super succes alaturi de Lucky Man Project, iar acum ne ofera inca o piesa solo.
Despre noul sau single, DDY Nunes a declarat:
Piesa face deja mii de oameni sa danseze si sper ca va incinge petreceri peste tot in lume.

Dati play, sa vedem daca incinge petrecerile si la Bucuresti.
Timpul pe care l-a petrecut DDY ca MC, precum si influenta “latina” din show-urile lui l-au ajutat sa devina unul dintre cei mai ceruti MC din tara si nu numai. Dupa un an efervescent de hituri, concerte si 3 mega hituri, DDY a parasit Lucky Man Project pentru a isi incepe cariera solo. Primul sau single a fost Make you mine, o colaboare cu artista britanica de culoare Beverlei Brown. Cantareata a cantat pana acum alaturi de nume ca James Morrison, Simply Red, Snap, Joe Cocker, Chaka Khan, Babyface si altii.

Raluka a venit spre finalul anului trecut cu o piesa catchy si un videoclip cel putin interesant fata de ceea ce ne -a oferit pana acum, All For You. In plus, ea a dat lovitura in 2012 cu super hitul Surrender My Love, care s-a auzit in heavy rotation pe radio.

Va place colaborare dintre DDY Nunes si Raluka? E un future hit?

%d blogeri au apreciat: