Home / Stiri / Muzica / Proconsul – Un om mai bun
Proconsul – Un om mai bun

Proconsul – Un om mai bun

Dragos Bucur apare in cel mai nou videoclip al celor de la Proncosul – Un om mai bun. Actorul joaca rolul unui barbat blocat intr-un scaun rulant, care isi depaseste limitele.
Videoclipul e regizat de Dan Petcan, iar Dragos Bucur joaca rolul unui invalid care, prin vointa si incredere, reuseste un lucru extraordinar, sa stea singur in picioare. Povestea este emotionanta, dar finalul este unul optimist, aspirational.

“Pentru noi, ‪”Un Om Mai Bun” înseamnă mai mult decât o melodie, un hashtag sau o sintagmă. “Un Om Mai Bun” este declarația noastră că “se poate să fim mai buni”! Că putem face lumea mai bună, prin gesturi mici! Avem speranță! Credem în oameni, în bunătate, în frumusețea sufletelor și, mai ales, în dragoste! Credem că “pentru un timp ca acesta”, unde sunt necesare dovezile de bunătate, suntem noi aici. Despre asta cântăm și pentru asta trăim!” au declarat baietii de la Proconsul.

Proconsul au mai lansat o piesa cu mesaj la inceputul acestui an, intr-o colaborare cu Andra si Stefan Banica – Aici cu mine. Anul trecut i-am ascultat alaturi de JerryCo si Asa trec anii, dar au lansat si single-ul Esti fata pentru care cant.

Va place mesajul videoclipului? Dar de piesa ce ziceti?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte