Home / Stiri / Actualitate Intern / Primarul Constanței cere scuze familiei Halep
Primarul Constanței cere scuze familiei Halep

Primarul Constanței cere scuze familiei Halep

După ce pe mai multe pagini ale filialelor PSD din țară a apărut o postare în care se afirma că oamenii veniți pe Arena Națională  luni seară ar fi huiduit-o de fapt pe Simona Halep, nu pe Gabriela Firea, un important lider PSD din țară se delimitează de aceste demersuri.

Decebal Făgădău, primarul Constanței, își cere scuze în nume propriu familiei Halep pentru cele întîmplate, dar susține că nu își poate explica cum se face că mesajul fals a ajuns să fie distribuit în numele a 11 filiale PSD, printre care cele din Tulcea, MehedințiConstanța, Ilfov și Giurgiu.

Scuzele sunt în numele meu și al organizației municipale a PSD” a spus Decebal Făgădău la Europa FM, în emisiunea Drum cu prioritate.

Știți foarte bine: de multe ori, echipa de comunicare mai ia decizii și de capul ei.

Nu pot sa îmi explic cum a ajuns acest material să fie propagat, dar mi se pare că e datoria mea, ca un constănțean, ca un cunoscător al familiei Halep, ca un susținător al sportului, să mă delimitez de ce s-a întîmplat.

Chiar dacă ar fi fost huidită Simona, niciodată nu aș fi încurajat o asemenea atitudine, cu atît mai mult ca noi, ca partid politic, să o propagăm.


EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
https://www.europafm.ro/wp-content/uploads/2018/06/13iun-18-fagadau-firea-nu-trebuia-sa-urce-pe-scena.mp3

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Powered by WPeMatico

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat: