Home / Filme / Premierele cinematografice ale saptamanii 4-10 iulie
Premierele cinematografice ale saptamanii 4-10 iulie

Premierele cinematografice ale saptamanii 4-10 iulie

Cele doua premiere din aceasta saptamana au ceva in comun. Ambele vorbesc despre relatii sentimentale si despre complicatiile care rezulta din acestea. Depinde de voi ce abordare vreti: Comedie sau drama?
Iata ce filme puteti vedea saptamana asta in cinematografe:
Think like a man too

Daca aveti chef de o comedie atunci nu ratati sequelul Think Like a Man Too/Nebunie in Las Vegas! Simpaticele personaje revin pentru a raspunde la unele intrebari care mai persista inca. Planurile pentru un weekend, in care trebuia sarbatorita uniunea lui Candace cu Michael, o iau razna atunci cand aventurile unora aduc grupul in situatii compromitatoare, care ameninta buna desfasurare a marelui eveniment. Vor putea aceste relatii sa supravietuiasca pe fundalul pe care-l ofera trepidantul Las Vegas? Iti vor raspunde la intrebare Regina Hall, Kevin Hart, Michael Ealy, Taraji P. Henson, Adam Brody si Jerry Ferrara.

Third person

Regizorul Paul Haggis (Crash) ne propune o poveste dramatica cu potential si de ce nu, cu sanse la Oscar. Drama Third Person se petrece in trei orase si urmareste povestile a trei cupluri aflate intr-un moment de criza. Avem trei povesti despre iubire, pasiune, incredere si tradare exemplificat prin cupluri care par sa nu aiba nimic in comun. Dar intr-o relatie exista mereu un al treilea, poate nu din punct de vedere romantic, poate nici nu ne dam seama uneori de existenta acestuia, dar exista in mod cert. Sinopsisul acestei drame il gasiti aici. Distributia este formata din Liam Neeson, Adrien Brody, James Franco, Mila Kunis, Olivia Wilde, Kim Basinger.

Cum vi se par premiere acestei saptamani?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte