Premierele cinematografice ale saptamanii 21-27 iunie

Ne asteapta un weekend plin! Avem 3 premiere pe care le vanam de luni de zile si care sper ca au meritat asteptarea: 2 blockbustere si o animatie haioasa.World War Z

Sunteti nerabdatori sa-l vedeti pe Brad Pitt in rol de salvator al lumii? World War Z merita din plin o vizionare la cinema! Adaptarea best-sellerului de Max Brooks, World War Z: An Oral History of the Zombie War, are actiunea plasata candva in viitor, la zece ani de la izbucnirea unui Razboi Mondial impotriva Zombilor. Brad Pitt e ste Gerry Lane, un angajat al Natiunilor Unite care calatoreste prin lume incercand sa opreasca o epidemie a mortilor vii care risca sa distruga omenirea.

Man of steel

Man of Steel aka Superman aterizeaza in sfarsit in cinematografele din Romania! Pentru cei care nu stiu, este povestea unui copil de pe planeta Krypton, trimis pe pamant unde este adoptat de un cuplu din Kansas. Copilul creste intr-o zi cat altii intr-o luna si are niste superputeri de care se foloseste pentru a salva lumea de la dezastru. Superman este Henry Cavill iar alaturi de el mai apar Amy Adams, Laurence Fishburne, Diane Lane, Kevin Costner, Russel Crowe, Michael Shannon, Antje Traue.

Monsters University

Animatia este un prequel din care aflam care era relatia dintre Mike (voce Billy Crystal) si Sully (voce John Goodman ) in timp ce frecventau Universitatea Monstrilor. Se pare ca se urau serios iar Sully nu rata nicio ocazie sa-l chinuie pe Mike. Totusi, pentru a ramane studenti, trebuie sa faca echipa si sa o impresioneze pe cea mai dura profesoara din Universitate – decanul Hardscrabble (voce Hellen Mirren).

Weekendul asta nu va intreb la ce film mergeti, ci mai degraba la care mergeti primul. Recomandarea mea e simpla: nu ratati World War Z!

In alta ordine de idei, ati vazut ce de evenimente ne asteapta weekendul asta?

%d blogeri au apreciat: