Home / Filme / Premierele cinematografice ale saptamanii 2-8 octombrie
Premierele cinematografice ale saptamanii 2-8 octombrie

Premierele cinematografice ale saptamanii 2-8 octombrie

Incet, dar sigur, se apropie si weekendul asa ca e timpul sa vedem ce filme noi avem zilele astea prin cinematografe. Calitativ, oferta e coplesitoare, fiind doua dintre cele mai asteptate filme ale anului.
Iata care sunt cele 3 premiere ale acestei saptamani:

THE MARTIAN

Incepand de azi il putem insoti pe Matt Damon pe Marte in cel mai asteptat SF al anului! Vom afla astfel povestea lui Mark Watney (Matt Damon), un astronaut considerat mort si lasat singur intr-o colonie de pe Marte care lupta sa supravietuiasca. Intre timp, la milioane de mile distanta, NASA si echipe internationale de oameni de stiinta cauta neincetat solutii prin care sa il aduca teafar acasa, in vreme ce colegii sai de echipa pun si ei la cale o misiune indrazneata de salvare. Mai e nevoie sa precizez ca filmul e regizat de Ridley Scott (Alien, Gladiator, Prometheus)?

BLACK MASS

In Black Mass, il avem pe Johnny Depp in rol de mafiot, si chiar daca e aproape de nerecunoscut, nu-i sta deloc rau! In drama inspirata din realitate BLACK MASS, Johnny il interpreteaza pe James “Whitey” Bulger, un om controversat, care a fost pentru multa vreme capul mafiei din Boston si care a fost arestat d-abia acum 2 ani, la varsta de 84 de ani. In prezent Bulger este condamnat la inchisoare pe viata fiind acuzat de 11 crime, inselaciune, spalare de bani, trafic de droguri si arme.

BLINKY BILL THE MOVIE

AVem si-o animatie, ce-l are ca reprezentant pe Blinky Bill, un koala cu multa imaginatie si inima de aventurier, ce viseaza sa plece din oraselul Green Patch si sa devina mare explorator, exact ca tatal sau. Domnul Bill a disparut cu ceva timp in urmă, iar Blinky este singurul care crede că acesta inca mai traieste. Ati vazut ce artist roman ii da voce lui Blinky?

Johnny Depp sau Matt Damon? Noi va sfatuim sa vedeti neaparat ambele filme! Chiar merita!

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte