Premierele cinematografice ale saptamanii 19-25 iulie

Cei care n-au plecat inca prin vacanta pot alege intre 3 premiere cinematografice noi. Acestea sunt:
R.I.P.D 3d/Copoi pentru strigoi

R.I.P.D (Rest In Peace Department) este o comedie de actiune supranaturala, cu Jeff Bridges si Ryan Reynolds, despre doi politisti morti si… nu prea… care sunt inrolati pentru a prinde si a duce inapoi la locul lor sufletele diabolice si distructive care nu vor sa paraseasca Pamantul in liniste si pace. Roy Pulsipher (Jeff Bridges) este un pistolar batran, mort de ceva vreme, care urmareste spirite diabolice, deghizate in oameni, ce nu vor sa paraseasca pamantul. I se alatura detectivul Nick Walker (Ryan Reynolds), un politist mai tanar, decedat recent, care spera sa dea de urma lui Bobby Hayes (Kevin Bacon) ucigasul care l-a trimis pe lumea cealalta.

The Best offer

The Best Offer (Oferta Irezistibila) este noul film al regizorului italian Giuseppe Tornatore, care ne spune povestea unui specialist in licitatii de arta si colectionar particular, Virgil Oldman (Geoffrey Rush) care se indragosteste fulgerator de tanara Claire (Sylvia Hoeks), strania si irezistibila mostenitoare a unei bogate colectii de arta.

White House Down

In filmul Alerta de grad zero politistul John Cale (Channing Tatum) a primit un raspuns negativ la cererea sa de a se angaja in Secret Service, in mult visata echipa ce raspundea de protectia presedintelui american, James Sawyer (Jamie Foxx). Nevrand sa o supere cu aceasta veste rea, el o invita pe fiica lui intr-o vizita la Casa Alba. Chiar in timpul turului de vizitare, Casa Alba este luata cu asalt de un grup paramilitar inarmat pana in dinti. Acum, cand guvernul Statelor Unite intra in haos, iar termenul dat de teroristi e pe cale sa expire, numai Cale isi mai poate salva fiica, presedintele si tara.

%d blogeri au apreciat: