Premierele cinematografice ale saptamanii 14- 20 iunie

Saptamana aceasta avem doar 3 premiere, iar una dintre ele chiar nu merita ratata!
Un thriller care te tine cu sufletul la gura, o tragi–comedie romantica si un film clasic, in varianta 3d.

Mai exact:

NOW YOU SEE ME

Este un thriller spectaculos, plin de mister si actiune, pe care ai face bine sa-l vezi. In prim plan ii avem pe The Four Horseman (Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Isla Fisher, Dave Franco) patru magicieni talentati care cuceresc publicul cu numere de iluzionism indraznete, in timp ce jafurile lor pun in alerta toate autoritatile statului. Agentii FBI sunt pe urmele lor, insa iluzionistii sunt, surprinzator, mereu cu un pas inaintea legii.

Jurassic Park 3d

Acum poti vedea Jurassic Park, blockbusterul care a incantat generatii, in format remasterizat 3D.
Fanii de atunci si de acum vor avea sansa de a trai experienta acestor aventuri intr-un mod care era de neimaginat la momentul in care filmul a fost lansat initial. Regia ii apartine lui Steven Spielberg iar protagonistii filmului sunt Sam Neill, Laura Dern, Jeff Goldblum, Samuel L. Jackson si Richard Attenborough.

Lumea lui Arthur Newman

este o tragi-comedie britanica ce are in centrul sau doi oameni disperati sa-si refaca viata, sa se indragosteasca si sa gaseasca o cale pentru a accepta responsabilitatea a ceea ce sunt cu adevarat. Colin Firth si Emily Blunt sunt protagonistii acestei comedii romantice de a carei regie se ocupa Dante Ariola. Filmul ne spune povestea unui barbat care e atat de nemultumit de viata pe care o are incat isi cumpara o noua identitate. In curand se indragosteste de o femeie care ascunde un secret mai mare ca al lui.

%d blogeri au apreciat: