Home / Filme / Premierele cinematografice ale saptamanii 1- 7 mai
Premierele cinematografice ale saptamanii 1- 7 mai

Premierele cinematografice ale saptamanii 1- 7 mai

Inceputul lunii mai sta sub semnul romantismului, saptamana aceasta debutand doua filme romantice, total diferite – o drama de epoca si o poveste fantastica despre nemurire. Iata despre ce este vorba:

THE AGE OF ADALINE/SECRETUL LUI ADALINE

THE AGE OF ADALINE, in regiza lui Lee Toland Krieger, ne spune povestea Adalinei, interpretata de Blake Lively, o femeie de 29 de ani, care devine nemuritoare si nici nu mai imbatraneste. Ceea ce la prima vedere pare ideal se transforma intr-o adevarata corvoada, pentru ca nemurirea nu-i prieste, asa ca dupa secole de solitudine, Adaline e fericita cand intalneste in sfarsit un barbat pentru care merita sa se sacrifice. Alaturi de Blake Lively mai apar actori precum Ellen Burstyn, Harrison Ford, Kathy Baker si Michiel Huisman.

A LITTLE CHAOS/HAOS LA VERSAILLES

Kate Winslet, Matthias Schoenaerts,Stanley Tucci, Helen McCrory, Steven Waddington si Jennifer Ehle sunt parteneri de scena in aceasta drama romantica, de epoca. In 1682, Sabine De Barra (Kate Winslet), artista peisagista talentata primeste o invitatie neasteptata: este chemata la curtea regelui Ludovic al XIV-lea (Alan Rickman), unde urmeaza sa se faca selectia pentru cel care avea sa amenajeze gradinile principale ale noului palat al regelui Soare de la Versailles. Impresionat de ideile lui Sabine, renumitul artist peisagist André Le Notre (Matthias Schoenaerts) o alege pe aceasta, desi era femeie, in detrimentul altor candidati. Sub presiunea timpului, ea isi traseaza propriul ritm, iar Le Notre ajunge sa aprecieze “micul haos” care se declanseaza odata cu angajarea acesteia.

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte