Phelipe – Vad cum ma privesti (teaser videoclip)

Phelipe se pregateste de lansarea clipului Vad cum ma privesti, cel mai nou single al sau. Cantaretul a lucrat cu Alex Ceausu pentru acest material video, iar filmarile care au avut loc la Buftea au durat 16 ore si rezultatul final promite si efecte speciale.In afara de piesa sa, Vad cum ma privesti, Phelipe a mai lucrat si alaturi de Miss Mary pentru Cand soarele ma cheama si de Dorin pentru Ea nu vrea.Phelipe a mai lucrat cu regizorul Alex Ceausu si la precendetul sau clip, Mikaela, unul dintre hiturile anului trecut. Despre noua sa piesa, Phelipe a declarat:

Imi place sa traiesc prin muzica si sa las muzica sa traiasca prin mine. Este adevarat ca sunt un visator dar in piesele pe care le expun fanilor mei, imi place sa ma inspir din viata reala. Un film inspirat din viata reala bate de multe ori un film SF. Clar ca nu am vrut sa duc povestea in ideea in care doar o femeie greseste … si un barbat care a gresit se poate regasi in povestea piesei.

Prezent in show-biz inca din anul 2001, Phelipe a devenit celebru ca artist solo in 2008, atunci cand a lansat primul sau videoclip si single, I Wanna be I. In anul 2007 a pus bazele primului sau studio de productie alaturi de prietenul si colegul Connect-R. Urmatoarea sa piesa a fost Addicted (in Paris), iar anul trecut ne-a facut cunostinta cu Mikaela, o piesa hot cu un videoclip pe masura. Recent, l-am putut asculta si intr-o colaborare cu DJ Rhynoo & Sylvia pentru hitul Chiar daca ai plecat

%d blogeri au apreciat: