Home / Stiri / Muzica / PHASER – Mi-e dor de el (videoclip)
PHASER – Mi-e dor de el (videoclip)

PHASER – Mi-e dor de el (videoclip)

“Mi-e dor de el” s-a născut din continuarea colaborării și prieteniei cu George Hora și Studio 66 Records, fiind o piesa care surprinde plăcut încă de la primele acorduri de pian.
“Mi-e dor de el poate fi o surpriza, o declaratie de iubire, o amintire. Cand spunem Mi-e dor de el, il avem pe celalalt in minte, in suflet si este in noi. Ne este dor de cineva drag, de cel pe care il iubim, il dorim, il asteptam. Uneori chiar ne dam seama ca suntem indragostiti cand simtim ca ne e dor de celalalt, ca o zi e prea lunga pentru a nu-l vedea, ca numaram clipele pana cand ne vom saruta din nou.” – asta au spus membrii trupei PHASER despre clipul pe care il poti urmari mai jos. PLAY!

Muzica, text, Productie/Mix/Master : George Hora @ Studio 66 Records. Video/Productie : Alin Badea. Regie/Editare/DOP : George Hora.
Proiectul PHASER a luat nastere in anul 2007, reusind pana in prezent sa devina una dintre cele mai de succes trupe live din vestul tarii. In prezent formatia PHASER este alcatuita din Carina, Sebi, Radu, Lucian si Arnold. Un alt clip de-al lor pe care il recomandam cu incredere este “Fapte, nu vorbe”.
LIKE it?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte