Oceanlab vs. Hazem Beltagui & Allan V. – We Are Satellite

Astazi luam o pauza din prezentarea de piese sau albume noi din muzica electronica si ne concentram atentia pe unul dintre highlight-urile mega-evenimentului trance ASOT 650 Utrecht, mashup-ul cu care Hazem Beltagui si-a inceput setul.In momentul de fata, dupa un 2013 exceptional in privinta productiilor personale, egipteanul Hazem Beltagui este catalogat drept una dintre sperantele muzicii trance. Are un sound aparte, melodic si emotionant numit melotrance si a mixat sambata trecuta in cadrul mega-evenimentului A State of Trance 650 din Utrecht, in Talent Room.
Si-a inceput setul cu un superb mashup intre “We Are”, una dintre colaborarile sale cu Allan V., si clasicul “Satellite” de la OceanLab. Inchideti ochii si… play!

In cei 10 ani de existenta, “Satellite” a primit o multime de remixuri si mashup-uri, iar cel de la Hazem Beltagui este fara indoiala unul dintre cele mai emotionante si pline de sens, la egalitate cu varianta de pe albumul “Acoustic” al celor de la Above & Beyond, cei din spatele proiectului OceanLab.
Piesa pe care o auziti pe fundalul versurilor cantate perfect de Justine Suissa se numeste “We Are”, este rezultatul unei colaborari intre Hazem Beltagui si Allan V si a fost inclusa pe compilatia A State of Trance 2013. Hazem Beltagui a inceput anul acesta in forta. Dupa anuntul privind single-ul “Lost Again”, acesta ne-a dezvaluit colaborarea cu Susana, “Silent For So Long”.
Va place sound-ul melotrance al lui Beltagui? Dar mashup?

%d blogeri au apreciat: