Home / Stiri / Actualitate Intern / Oameni din toată lumea au scris mesaje de condoleanțe pe site-ul Familiei Regale
Oameni din toată lumea au scris mesaje de condoleanțe pe site-ul Familiei Regale

Oameni din toată lumea au scris mesaje de condoleanțe pe site-ul Familiei Regale

La sfârșitul zilei în care Regele Mihai I s-a stins din viață, curg mesajele de condoleanțe online. Pe site-ul Familiei Regale oameni din toate colțurile țării dar și de peste hotare au transmis mesaje Casei Regale.

Printre mesajele trimise:

Azi nu a murit Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei. Astazi a murit o parte din sufletul Romaniei. Dumnezeu sa va odihneasca in pace Majestatea Voastra. Condoleante Casei Regale, scrie Bogdan din Baia Mare. 

Mesaje au fost trimise și de români din alte țări:

Cătălin din Londra: 

A plecat într-o lume mai buna, însă nu va pleca niciodata din inimile noastre si sper sa ne fi iertat pentru că nu am făcut absolut nimic sa l aducem in fruntea patriei pe care a iubit-o pana-n ultima clipa. Drum bun Maiestate, ramai cu bine!

Maria, Dej:
Odihnă veșnică, Majestate!

Iudith, Israel

Profund întristați de plecarea Majestatii Sale spre cele vesnice, nutrim speranta ca amintirea Sa va ramane pentru totdeauna o pagina luminoasa si inspiratoare pentru toate generațiile viitoare de conducători ai României. Multumim Regelui Mihai pentru toate eforturile Sale si pentru respectul pe care l-a adus Romaniei in lume si speram ca generatiile urmatoare sa se ridice la inaltimea morala a mostenirii lasate in urma de membrii Casei Regale.
Dumnezeu Sa-L odihneasca in pace la loc cu Ingerii Sai, intru amintirea si respectul pe veci a leintregului popor roman pe care l-a slujit cu credinta si devotament !

Adriana, Stockholm:
Iarta-ne, Majestate ! Condoleante Familiei Regale. Odihneste-te in pace, Majestate ! ❤️

Beca Mihai, Sibiu:
Ramas bun, Majestate ! Am fost, sunt si voi fi intotdeauna mandru sa Va port numele. Sper ca de acolo, de lângă îngeri, să fiti parte a bucuriei noastre , odata si odata, la proclamarea Regatului României. Dumnezeu sa Va aiba in paza !

Stefania B, Curtea De Argeș:
Condoleante, traiasca Regele in sufletele noastre!

Terbea Ionel, Sibiu:
Sincere condoleanțe întregii familii regale. Regele Mihai I a fost și va rămâne regele tuturor românilor. Regret nespus că vremurile și situația din țară nu au permis înscăunarea regelui Mihai imediat după revoluție . Ar fi fost singura șansă ca România sa renască ! Dumnezeu să-L ierte și să-L odihnească în pace!!!Rămas bun, Rege al inimilor noastre!!!

Moagher Maria Gabriela, Targoviste:
Adio Majestate si un drum lin.

Cărți de condoleanțe vor fi deschise miercuri la Palatul Peleș și la Palatul Regal de pe Calea Victoriei din București. Tot de miercuri, oamenii pot aduce flori și un ultim oamgiu Regelui Mihai I. Cărțile de condoleanțe vor fi deschise pentru public timp de 40 de zile.

 

Înmormântarea Regelui Mihai. Trupul neînsuflețit – depus la Castelul Peleș și Palatul Regal din București

Powered by WPeMatico

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat: