Home / Filme / Nu rata primul trailer The Magnificent Seven
Nu rata primul trailer The Magnificent Seven

Nu rata primul trailer The Magnificent Seven

Cei 7 magnifici sunt gata sa ia cu asalt lumea! Sunteti pregatiti sa-i vedeti in primul trailer?
Actiunea se petrece in Rose Creek, un sat mexican terorizat de industrialistul Bartholomew Bogue (interpretat de Peter Sarsgaard), ai carui locuitori cer ajutorul a 7 pistolari feroce – Sam Chisolm (Denzel Washington), Josh Farraday (Chris Pratt), Goodnight Robicheaux (Ethan Hawke), Jack Horne (Vincent D’Onofrio), Billy Rocks (Byung-Hun Lee), Vasquez (Manuel Garcia-Rulfo) si Red Harvest (Martin Sensmeier), pentru a-l elimina pe dement.
Versiunea orginala, regizata de John Sturges e din 1960, si avea pe generic nume precum Yul Brynner, Steve McQueen, Charles Bronson sau Robert Vaughn. Povestea nu este 100% originala ci un fel de adaptare a peliculei japoneze Cei 7 samurai.
Sa revenim in prezent, alaturi de primul trailer care promite un western modern cu actiune exploziva. Piesa de pe fundal pica la fix

Pare un film de actiune in toata regula, cu actiunea plasata in vestul salbatic. De regie se ocupa Antoine Fuqua, care are in CV filme precum The Equalizer, Training Day sau recentul Southpaw.

Cum vi se pare trailerul?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte