Home / Stiri / Muzica / Nicki Minaj – Pills N Potions (videoclip)
Nicki Minaj – Pills N Potions (videoclip)

Nicki Minaj – Pills N Potions (videoclip)

Nicki Minaj e vulnerabila, naturala si extrem de senzuala in videoclipul “Pills N Potions”, cel mai bizar clip lansat de ea pana acum.
Apare in sanii goi acoperiti cu banda adeziva, apare plangand lacrimi de metal, apare cu urechi de iepure si ne arata cum fumeaza cu pasiune o tigara. Nicki Minaj incearca lucruri pe care nu le-a facut pana acum in videoclipul “Pills N Potions”, inclusiv sa il aduca pe rapperul The Game in rolul iubitului din videoclip.
Pills N Potions este primul single extras de pe al treilea album al lui Nicki si a ajuns deja pe locul 42 in Billboard Hot 100. Noul album se numeste simplu: “The Pink Print” si va include atat ceva din sound-ul care a consacrat-o pe Nicki dar si lucruri experimentale precum clipul bizar de mai jos care ne-o arata pe Nicki naturala, mai naturala ca niciodata atat in ceea ce priveste hainele dar si parul, machiajul si atitudinea ei considerata exagerata in trecut.

Clipul a fost regizat de Diane Martel care s-a ocupat si de Blurred Lines sau We Can’t Stop, doua dintre cele mai controversate clipuri de anul trecut. E surprinzatoarea abordarea Pills N Potions in comparatie cu lansarile recente”Lookin Ass Nigga” sau “Senile”, unde este extrem de agresiva.

Iti place Nicki Minaj in varianta vulnerabila si angelica?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte