Home / Stiri / Muzica / Ne-Yo – Money Can’t Buy (videoclip)
Ne-Yo – Money Can’t Buy (videoclip)

Ne-Yo – Money Can’t Buy (videoclip)

Ne-Yo se lauda cu iubita lui in cel mai nou clip al sau, Money Can’t Buy. Nu lipsesc masina scumpa, petrecerile cu gasca sau momentele fierbinti alaturi de modelul Crystal Renay, cea care joaca rolul femeii perfecte.
Ne-Yo ne si explica ce inseamna pentru el toate acele lucruri care conteaza pentru el la o femeie, si sunt fix acele calitati pe care banii nu le pot cumpara:
Money Can’t Buy’ is about a woman that represents all those qualities that money can’t buy—integrity, class, style, a woman who knows her worth. “I needed the video to kinda represent moments that money can’t buy with a woman that money can’t buy.”
Haideti sa vedem cum stau lucrurile in clipul de mai jos.

Ne-Yo se pregateste de lansarea unui nou album, Non- Fiction, un material programat sa apara pe 30 septembrie despre care cantaretul a spus ca va fi indreptat spre R&B. “I came on home with this one. This album is 99.999998% R&B, meaning I can’t completely abandon that fanbase ’cause they kept the lights on for a very long time. I still got some stuff that can live in that [pop] world, but there’s so much R&B on this album.
Cel mai recent disc al producatorului si cantaretului a aparut in 2012 si atunci a dat lovitura cu piesa Let Me Love You, un track care a ajuns rapid super hit. De pe acelasi album RED a mai lansat Forever Now, Don’t Make Em Like You si Lazy Love, insa nu au avut acelasi impact ca primul single. In schimb, l-am ascultat alaturi de Akon pe trackul lui David Guetta, Play Hard, si impreuna cu Celine Dion pe Incredible.

Ce ziceti de miscarea lui Ne-Yo de a se intoarce la R&B?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte