Home / Stiri / Muzica / Narcotic Sound and Christian D ft. Andreea Banica – ALE
Narcotic Sound and Christian D ft. Andreea Banica – ALE

Narcotic Sound and Christian D ft. Andreea Banica – ALE

Narcotic Soud and Christian D s-au intors cu o super piesa de vara, intr-un featuring cu Andreea Banica. ALE se lanseaza direct cu un videoclip fierbinte, filmat la malul marii, unde dansatoarele in costume de baie ne arata cum se ne miscam pe ritmurile piesei.
Narcotic Sound and Christian D sunt specializati in piesele care sa ne faca sa dansam si sa ajunga mereu in playlisturile de vara, ramane de vazut daca vor convinge publicul si de data aceasta cu ALE. Videoclipul a fost filmat pe parcursul a 24 de ore pe o plaja pustie din nordul litoralului romanesc, iar la realizarea lui au lucrat peste 40 de oameni. De productia si regia videoclipului s-au ocupat SAN, Ionut Trandafir (TrandaFilm), Iankoo si Marius Mirica. “Ne-au invadat “mamasitele” si am pornit intr-o aventura muzicala. Ne-a insotit si Andreea Banica, fapt ce ne bucura foarte mult. Va invitam si pe voi in calatoria numita ‘Ale’ “, declara Marius Mirica (Narcotic Sound).

Andreea Banica a lansat o noua piesa de curand, Red Lips, un featuring cu Aggro Santos, dupa ce a incercat sa dea lovitura cu Doi, iar trackul nu a avut impact in topurile de pe radio. In schimb, s-a bucurat de succes datorita piesei Acelasi iubit, dupa ce anul trecut era difuzata in heavy rotation cu Rupem boxele. Narcotic Sound s-au auzit pe radio cu single-ul Te iubesc, inca o piesa in limba romana, lansata dupa succesul Labirint de sentimente.

Voi ce ziceti de colaborarea asta?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte