Home / Stiri / Muzica / Missy Elliott – I’m Better feat. Lamb
Missy Elliott – I’m Better feat. Lamb

Missy Elliott – I’m Better feat. Lamb

Missy Elliott ne ia prin surprindere si ne ofera nu doar o noua piesa ci si un nou videoclip. I’m Better are clar influente de trap, un sound foarte la moda zilele noastre, si un video din care nu lipsesc coregrafiile cu care ne-a obsnuit de-a lungul timpului.

In noul videoclip, pe care rapperita l-a regizat alaturi de Dave Meyers (“Lose Control,” “Work It”), avem de toate: outfituri colorate cu tendinte avangardiste, un bob negru, freza blondina, coregrafii subacvatice. Piesa I’m Better e produsa de Lamb (cel care a mai lucrat cu Beyonce si Monica), iar versurile ii apartin, bineinteles, lui Missy.

Missy Elliott a marcat revenirea in lumea muzicala odata cu aparitia piesei WTF, un featuring cu Pharrell, lansat in 2015. Trackul a reusit atunci sa ajunga pana pe locul 22 in Billboard la momentul lansarii si a urcat pana pe 8 in Hot R&B/Hip-Hop Songs si pe 5 in Hot Rap Songs. In plus, ea a reusit sa isi creasca vanzarile single-urilor anterioare pentru ca la inceputul lui 2015 a fost prezenta la Super Bowl, unde a facut show alaturi de Katy Perry si impreuna au avut cea mai mare audienta a showului.

Cum vi se pare noul single Missy Elliott?

About Radio Klass

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte